Skip to main content

INNER CIRCLE EVENTS

Sinds april 2023 organiseert Wunderbaum Management iedere maand een Date Event voor Inner Circle.

Wunderbaum Management zoekt bijzondere locaties, denkt mee over creatieve invulling en produceert de grote en kleine events van a tot z.

15 Jaar Coen en Sander
Het Feest Waarvan Je Niks Meer Weet!

Ter ere van het 15 jarig radiojubileum vierde Coen en Sander een feest van jewelste in het Klokgebouw in Eindhoven voor 7000 bezoekers.

Wunderbaum Management is verantwoordelijk voor dit concept en organiseerde dit evenement in samenwerking met YourAgency en Paaspop Events.

 

 

Man man man, de Podcast
Rooftop Recording

Chris, Bas en Domien (je kent ze wel, de mannen van Man man man, de Podcast), kwamen met de finale aflevering van seizoen 4 live vanaf het dak van Pathé Utrecht Leidsche Rijn.

Wunderbaum Management dacht mee over de invulling van het evenement en was daarnaast verantwoordelijk voor de productie.

 

Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s

In Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s onderzoekt Sander Lantinga hoe het is om een duo te zijn.

Het concept ‘Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s’ is bedacht door Wunderbaum Management, uitgevoerd door Witte Geit en uitgezonden op NPO 3.

THE HOLLAND BOAT

In opdracht van Jeroen Kreeft verzorgt Wunderbaum Management het projectmanagement en de volledige productie van The Holland Boat.

Gasten gaan op een compleet verzorgde 4 daagse trip naar de Grand Prix van Monaco. Uitvalsbasis is het luxe cruiseschip Le Lyrial, waar ze overnachten, feesten en relaxen.

Nieuwsgierig?

Klik hier voor onze website.

Frank’s Bruiloftfeestje

De crime van elk bruidspaar; is het vinden van een goede act of DJ voor het feest. Een online speurtocht levert een oneindig aantal opties, maar hoe weet je nou dat die ene DJ ook echt de beste is voor jullie feest? STOP MET ZOEKEN. Er is er maar 1 die je moet hebben: Frank van ’t Hof, als Hof Leverancier van de Liefde, weet Frank als geen ander wat nodig is om de liefde te vieren.

Frank’s Bruiloftsfeestje is bedacht in samenwerking met Wunderbaum Management en Frank van ’t Hof.

The Granny Nanny

The Granny Nanny is hét oppasbureau van Nederland, opgericht vanuit het ideaal om 50-plussers te verbinden met de nieuwe generatie kinderen.

Wunderbaum Management is eigenaar van dit bedrijf.

Nieuwsgierig? Klik hier voor onze website.

Uit de Podcast
Evelien de Bruijn x LINDA

In Uit de Podcast gaat Evelien het gesprek aan met een aantal bekende Nederlanders over hun coming out.

Het concept van Uit de Podcast is bedacht door Wunderbaum Management. Daarnaast was Wunderbaum Management verantwoordelijk voor de productie en redactie.

KICK OFF EVENTS YOUNGCAPITAL

Wunderbaum Management draagt jaarlijks zorg voor het projectmanagement & de volledige productie van de Kick-Off van YoungCapital. Voor de ruim 1000 werknemers trappen we het jaar op creatieve wijze af vol inhoud en entertainment.

Naast de inhoudelijke boodschappen is het feest na afloop minstens zo belangrijk en wordt daar niet op ingehouden!

HONDEN & KATTEN CAST

Evelien de Bruijn in gesprek met 6 bekende honden- en kattenbaasjes. Baasjes die de liefde voor hun hond of kat niet onder stoelen of banken steken, die actief zijn op social media en die elke dag met veel plezier en liefde de zorg dragen voor hun hond of kat.

Wunderbaum Management heeft het concept geschreven, productie verzorgt en Pets Place als partners aan deze VODCast verbonden.Nieuwsgierig? Klik hier voor de afleveringen.

SLOWTriatlon®

SLOWTriatlon® is een gewone triatlon maar dan SLOW, zodat elke sportieveling, jong en oud, mee kan doen. Zwemmen in een zwembad of in open water, fietsen en wandelen in plaats van wielrennen en hardlopen.

Wunderbaum Management is eigenaar van dit sportevenement en primair verantwoordelijk voor de productie en marketing.

Nieuwsgierig? Klik hier voor onze website.

Podcastseries De Atleetfabriek

De Atleetfabriek is gespecialiseerd in het integreren van vitaliteit op de werkvloer. In een podcastserie gaat Fleur Mulders, founder van de Atleetfabriek, in gesprek met ondernemers om het belang van vitaliteit op de werkvloer te bespreken.

Wunderbaum Management bedacht het concept, verzorgt het redactionele werk en hielp De Atleetfabriek bij de uitvoer van reeks I tm III.

Kaat & Klaas, gevulde broodtrommels

Kaat & Klaas is een gevulde broodtrommel service voor basisschoolleerlingen om de gezondheid en schoolprestaties te verbeteren.

Wunderbaum Management is eigenaar van dit bedrijf.

Meer weten?

Mail of bel ons voor informatie.
Bezoekadres: Vossiusstraat 20, 1071 AA,  Amsterdam

Of volg ons op instagram

https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY