Bio's
Talenten

/

WUNDERBAUM Management verzorgt het management van talenten die creatief, relevant en karakteristiek zijn. Ze excelleren in hun vakgebied, maar zijn tevens actief op andere fronten of hebben daar ambities liggen.

WUNDERBAUM Management ondersteunt, ontwikkelt en verbreedt de carrières van de talenten op een manier die bij hen past.

Coen Swijnenberg

COEN SWIJNENBERG

Radio-dj 538
/

Die ene van De Coen en Sander Show. Coen begon op zijn 11e met radio maken en heeft eigenlijk nooit wat anders gedaan. Het is zijn 1e, 2e en 3e liefde. Na omzwervingen bij regionale en lokale radiostations start hij bij 3FM. Daar ontmoet hij ene Sander Lantinga waarmee hij een vrijdagavond programma gaat maken. De chemie blijkt groot en in september 2006 is de eerste uitzending van De Coen en Sander Show in de middag op 3FM. In 2015 maken Coen en Sander de overstap naar Radio 538.

Naast radio-dj is Coen ambassadeur van stichting Hoogvliegers.

Mattie Valk

MATTIE VALK

Radio-dj QMusic
/

Radiorukker in hart en nieren. Na een loopbaan als audiovormgever en DJ bij de regionale omroep mag hij in 2010 eindelijk aan de slag bij een landelijk radiostation en start hij als DJ bij Qmusic. In 2012 start hij met Wietze de Jager aan de ochtendshow van Qmusic. Dit is een groot succes. In 2017 gaan Mattie en Wietze uit elkaar en maakt Mattie bij Q een doorstart in de ochtend met Fien en Igmar. Het plezier is er maar de chemie blijft uit. Op 1 september 2018 stapt Mattie vol energie en vertrouwen in een nieuw avontuur met Marieke Elsinga. De professionele vonk slaat direct over en de ochtendshow Mattie & Marieke is een feit.

Naast radio-dj is Mattie gek op de wasstraat en de geur van tijdschriften.

Domien Verschuuren

Radio-dj QMusic
/

Domien verliest op jonge leeftijd zijn hart aan de radio. Vanaf 2002 start hij met online radio maken en dat doet hij onder andere bij KX Radio. In 2006 wordt hij gescout door NPO 3FM en start hij met het presenteren in de nacht. Verschillende programma’s volgen zoals de ‘@Work’, ‘Dit is Domien’ en ‘Domien, jouw ochtendshow’. Op 31 augustus 2018 komt er een einde aan het NPO 3FM-avontuur en vertrekt Domien naar Qmusic

Op 1 oktober 2018 start Domien bij Qmusic en is hij van maandag- tot en met donderdag te horen in de middagshow ‘Domien Verschuuren’ tussen 16:00 en 19:00. Op vrijdagmiddag presenteert Domien de Top 40 tussen 14:00 en 18:00.

Naast de radio draait Domien plaatjes in het land en is hij 1 van de 3 mannen van Man Man Man, de Podcast. De podcast waarin Bas, Chris en Domien uitzoeken hoe mannelijk ze zijn.

Sander Lantinga

SANDER LANTINGA

Radio-dj 538
/

Die andere van De Coen en Sander Show. Sander begint zijn carrière bij de televisie als VJ bij MTV. Na zijn overstap naar de publieke omroep groeit hij uit tot vast gezicht van BNN en in 2004 start hij voor die omroep als DJ op 3FM. Daar ontmoet hij ene Coen Swijnenberg waar hij een vrijdagavond programma mee begint. De chemie blijkt groot en in september 2006 is de eerste uitzending van De Coen en Sander Show in de middag op 3FM. In 2015 maken Coen en Sander de overstap naar Radio 538.

Naast radio-dj is Sander stripliefhebber, fan van Sesamstraat en bij vlagen ook van de Harvey Wallbanger cocktail.

FRANK VAN DER LENDE

Radio-dj NPO 3FM
/

Hoitjes en liefde. Dat is wat je van deze langharige goedzak krijgt. Op zijn 16e presenteert hij zijn eerste radioprogramma bij de lokale omroep. De overstap naar landelijke radio volgt snel en via werkzaamheden achter de schermen komt hij uiteindelijk zelf op zender terecht; eerst bij Radio 1 en vervolgens bij 3FM. Na een vliegende start krijgt hij in 2015 de middagshow op 3FM met de titel Frank. In 2017 stapt hij over naar het weekend met een nieuw programma; Frank’s Feestje, om in 2018 door te groeien naar de dagprogrammering van 3FM. Momenteel delen Frank & Eva Korenman hun gezamenlijke liefde & uitgebreide kennis van muziek met hun dagelijkse middagprogramma’ Welkom bij de club’ .

Naast radio-dj is Frank bedenker van Singlefeestje en heet zijn moeder Anita Meijer.

Wunderbaum Management Eva Koreman

EVA KOREMAN

DJ NPO 3FM
/

Actie & altijd opzoek naar avontuur. Als radio-en TV maker heeft Eva de afgelopen jaren, haar sporen meer dan verdiend. Tijdens haar studie start Eva haar carrière op de radio in de nacht bij AmsterdamFM, waarna ze een contract bij Qmusic tekent. Vijf te gekke jaren later, belt BNNVARA, waar ze meerdere programma’s maakt. Als ze de kans krijgt om voor de VPRO 3Voor12 te presenteren hoeft ze niet lang na te denken en start ze in de late avond op 3FM. Vanaf 1 april 2020 delen Eva & Frank van der Lende hun gezamenlijke liefde & uitgebreide kennis van muziek met hun dagelijkse radio middagprogramma’ Welkom bij de club’ . Naast radio heeft Eva ook meerdere tv-programma’s gepresenteerd, zoals Jules Unlimited, radio Gaga, en 3 op Reis Midweek.

Naast radio-dj kan Eva ook een aardig deuntje drummen en heeft ze haar bachelor in de Sociologie.

Sander Hoogendoorn

SANDER HOOGENDOORN

Radio-dj NPO 3FM
/

Sander Hoogendoorn is besmet met het radiovirus door zijn opa die vrijwilligerswerk deed (en nog steeds doet) bij de Delftse Radioziekenomroep. Na een eigen programma op Stadsradio Delft werd Sander ontdekt door Fred Siebelink die op zoek was naar nieuwe talenten voor KX Radio. Op de kruiwagen van Rob & Fred werd Sander richting Hilversum gereden en mocht hij in 2011 starten met programma’s voor BNN op 3FM. Vanuit de nacht, via het weekend maakt Sander vanaf 2016 op maandag t/m donderdag dé avondshow op 3FM. Als er in 2018 wordt gezocht naar de beste kandidaat voor DE ochtendshow van 3FM wijst alles en iedereen naar Sander. Het is dan ook geen verrassing dat hij per 1 september 2018 het belangrijkste tijdslot van 3FM voor zijn rekening mag nemen en Sander elke dag tussen 06.00 en 10.00 uur de ochtendshow presenteert met de naam Sander’s Vriendenteam.

Naast radio-dj is Sander liefhebber van orka’s en trolleybussen, maar heeft ie ook normale hobby’s zoals skate- en snowboarden, hardlopen, wielrennen en F1!

Frank van t Hof

FRANK VAN 'T HOF

Radio-dj NPO Radio 2

/

Frank van ‘t Hof begon zijn radiocarriere achter de schermen, maar heeft altijd maar 1 doel voor ogen gehad: zelf DJ worden. En dat is gelukt! Elke werkdag maakt hij zijn eigen ochtendprogramma ‘Vroeg op Frank’ van 4.00 tot 6.00 uur op NPO Radio 2. In 2015 maakt hij zijn debuut als dj in het presentatieteam van de Top 2000 op NPO Radio 2. Naast radiodj is Frank de man die je moet hebben op feesten en partijen. Hij weet als geen ander wat een feest kan gebruiken en door hem werd al menig feestje legendarisch.

Frank ontbijt het liefst met een bruine fruitschaal en is al jaren fan van Rick Ashley.

Evelien de Bruijn

EVELIEN DE BRUIJN

Nieuwslezeres en sidekick Radio 10, presentatrice Hart van Nederland, ambassadeur Cruyff foundation
/

Deze vrolijke krullenbol draait al jaren mee in het ‘wereldje’. Na verschillende baantjes binnen de media zoals telefoniste, producer en manager kruipt ze zelf achter de microfoon en start ze in de nacht van NPO 3FM.

Vanaf 2006 is ze een van de gezichten van Hart van Nederland en blijft ze dat combineren met haar andere liefde; de radio. Na KX Radio, Radio M en NPO Radio 2 is ze vanaf maart 2019 de nieuwslezeres en sidekick van Gerard Ekdom in het programma ‘Ekdom in de Morgen’ op Radio 10.

Naast presenteren zijn sport en reizen haar favoriete bezigheden. Zo werd ze voor SBS naar de Olympische Spelen gestuurd en volgde ze Maarten van der Weijden tijdens zijn Elfstedenzwemtocht. Ging ze naar de Alpe D’Huez, om de Alpe d’HuZes te verslaan en was ze op de Mont Ventoux getuige van de helden die geld inzamelen voor de ziekte ALS.

In 2019 was Evelien 1 van de 9 deelnemers aan Wie is de Mol.

Evelien houdt van gin-tonic, haar XL-extended family inclusief hond en van heel erg lekker uit eten gaan.

Annemarie Keizer

Influencer
/

Annemarie Keizer is de grote liefde van Simon Keizer, moeder van Kiki en influencer. Samen met haar goede vriend Kees Tol neemt Annemarie in 2016 deel aan het televisieprogramma Dance Dance Dance.

In 2017 wordt Kiki geboren. In datzelfde jaar start Annemarie het instagramaccount @Kikisfavourites. Op dit account deelt Annemarie de favoriete items van Kiki, maar ook tips & tricks voor kinderen.

In samenwerking met grote merken als Manfield en Meyco heeft Annemarie verschillende lijnen gelanceerd, waaronder een schoenen- en babylijn. Daarnaast geeft ze op haar Instagram account een kijkje in haar leven en gaat Annemarie samenwerkingen met producten en merken aan die bij haar persoonlijkheid passen.

MARK SIMOONS

Presentator

/

Mark zijn carrière begon achter de schermen bij de Nationale Postcode Loterij. Na een leuke en leerzame tijd werd Mark gevraagd om vóór de camera te komen. In 2015 was het Mark’s Time To Shine. Mark heeft verschillende online formats gepresenteerd voor de Vrienden Loterij. Inmiddels is Mark een van de gezichten van de VriendenLoterij en wordt hij ook wel De Prijzenkeizer genoemd.

Mark is elke eerste vrijdag van de maand te horen in De Mark & Eric Show op Radio Aalsmeer. Deze radioshow is nog niet zo bekend als de Coen & Sander Show. Misschien komt daar binnenkort verandering in nu Mark is aangesloten bij hetzelfde management als Coen en Sander.

Mark is altijd bewapend met een confettikanon en je mag hem wakker maken voor boerenkool van Mama Simoons herself!

OLIVIER BAKKER

Radio-dj NPO 3FM

/

Als kleine jongen droomt Olivier van een internationale gitaar-carrière, maar door gebrek aan talent zit dit er helaas niet in. Gelukkig is zijn liefde voor muziek zo groot, dat hij al vroeg besluit een ander pad te bewandelen. Op zijn 14e klopt Olivier aan bij regionale radiozender Sleutelstad FM, waar hij gelijk aan de slag kan. Een jaar later stuurt hij een demo naar Rob Stenders, die hem vervolgens binnenhaalt bij KX Radio, het opleidingsstation van de NPO.

Vanuit hier neemt Olivier’s dj-carrière een vlucht. Hij wordt aangenomen bij de 3FM DJ School en dat ondanks dat hij vanwege zijn leeftijd hij ’s nachts, nog helemaal niet mag werken. Na heel veel geduld, mag hij op zijn 18e eindelijk tussen 02:00 en 04:00 uur de nacht in. Inmiddels is hij op zaterdag tussen 14:00 en 16:00 uur te horen met zijn show Hier! met Olivier! te horen en op zondag met op dezelfde tijd met de 3FM Mega Top30!

Naast radio-dj staat Olivier bekend om zijn chaos, weet hij alles van politiek en geschiedenis, speelt hij graag Ligretto én overweegt hij een kat te nemen.

Meer weten?

Mail of bel ons voor informatie.

Of volg ons op instagram

https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY