Bio's
Talenten

/

WUNDERBAUM Management verzorgt het management van talenten die creatief, relevant en karakteristiek zijn. Ze excelleren in hun vakgebied, maar zijn tevens actief op andere fronten of hebben daar ambities liggen.

WUNDERBAUM Management ondersteunt, ontwikkelt en verbreedt de carrières van de talenten op een manier die bij hen past.

Coen Swijnenberg

COEN SWIJNENBERG

Radio-dj 538
/

Die ene van De Coen en Sander Show. Coen begon op zijn 11e met radio maken en heeft eigenlijk nooit wat anders gedaan. Het is zijn 1e, 2e en 3e liefde. Na omzwervingen bij regionale en lokale radiostations start hij bij 3FM. Daar ontmoet hij ene Sander Lantinga waarmee hij een vrijdagavond programma gaat maken. De chemie blijkt groot en in september 2006 is de eerste uitzending van De Coen en Sander Show in de middag op 3FM. In 2015 maken Coen en Sander de overstap naar Radio 538.

Naast radio-dj is Coen ambassadeur van stichting Hoogvliegers.

Sander Lantinga

SANDER LANTINGA

Radio-dj 538
/

Die andere van De Coen en Sander Show. Sander begint zijn carrière bij de televisie als VJ bij MTV. Na zijn overstap naar de publieke omroep groeit hij uit tot vast gezicht van BNN en in 2004 start hij voor die omroep als DJ op 3FM. Daar ontmoet hij ene Coen Swijnenberg waar hij een vrijdagavond programma mee begint. De chemie blijkt groot en in september 2006 is de eerste uitzending van De Coen en Sander Show in de middag op 3FM. In 2015 maken Coen en Sander de overstap naar Radio 538.

Naast radio-dj is Sander stripliefhebber, fan van Sesamstraat en bij vlagen ook van de Harvey Wallbanger cocktail.

Sander Hoogendoorn

SANDER HOOGENDOORN

Radio-dj NPO 3FM
/

Sander Hoogendoorn is besmet met het radiovirus door zijn opa die vrijwilligerswerk deed (en nog steeds doet) bij de Delftse Radioziekenomroep. Na een eigen programma op Stadsradio Delft werd Sander ontdekt door Fred Siebelink die op zoek was naar nieuwe talenten voor KX Radio. Op de kruiwagen van Rob & Fred werd Sander richting Hilversum gereden en mocht hij in 2011 starten met programma’s voor BNN op 3FM. Vanuit de nacht, via het weekend maakt Sander vanaf 2016 op maandag t/m donderdag dé avondshow op 3FM. Als er in 2018 wordt gezocht naar de beste kandidaat voor DE ochtendshow van 3FM wijst alles en iedereen naar Sander. Het is dan ook geen verrassing dat hij per 1 september 2018 het belangrijkste tijdslot van 3FM voor zijn rekening mag nemen en Sander elke dag tussen 06.00 en 10.00 uur de ochtendshow presenteert met de naam Sander’s Vriendenteam.

Naast radio-dj is Sander liefhebber van orka’s en trolleybussen, maar heeft ie ook normale hobby’s zoals skate- en snowboarden, hardlopen, wielrennen en F1!

FRANK VAN DER LENDE

Radio-dj NPO 3FM
/

Hoitjes en liefde. Dat is wat je van deze langharige goedzak krijgt. Op zijn 16e presenteert hij zijn eerste radioprogramma bij de lokale omroep. De overstap naar landelijke radio volgt snel en via werkzaamheden achter de schermen komt hij uiteindelijk zelf op zender terecht; eerst bij Radio 1 en vervolgens bij 3FM. Na een vliegende start krijgt hij in 2015 de middagshow op 3FM met de titel Frank. In 2017 stapt hij over naar het weekend met een nieuw programma; Frank’s Feestje. Deze plek ontgroeit hij al snel want per september 2018 is Frank terug in de weekprogrammering van 3FM en hoor je hem elke doordeweekse avond met zijn gelijknamige programma tussen 18.00 en 21.00 uur.

Naast radio-dj is Frank bedenker van Singlefeestje en heet zijn moeder Anita Meijer.

Mattie Valk

MATTIE VALK

Radio-dj QMusic
/

Radiorukker in hart en nieren. Na een loopbaan als audiovormgever en DJ bij de regionale omroep mag hij in 2010 eindelijk aan de slag bij een landelijk radiostation en start hij als DJ bij Qmusic. In 2012 start hij met Wietze de Jager aan de ochtendshow van Qmusic. Dit is een groot succes. In 2017 gaan Mattie en Wietze uit elkaar en maakt Mattie bij Q een doorstart in de ochtend met Fien en Igmar. Het plezier is er maar de chemie blijft uit. Op 1 september 2018 stapt Mattie vol energie en vertrouwen in een nieuw avontuur met Marieke Elsinga. De professionele vonk slaat direct over en de ochtendshow Mattie & Marieke is een feit.

Naast radio-dj is Mattie gek op de wasstraat en de geur van tijdschriften.

Evelien de Bruijn

EVELIEN DE BRUIJN

Nieuwslezeres en sidekick Radio 10, presentatrice Hart van Nederland, ambassadeur Cruyff foundation
/

Deze vrolijke krullenbol draait al jaren mee in het ‘wereldje’. Na verschillende baantjes binnen de media zoals telefoniste, producer en manager kruipt ze zelf achter de microfoon en start ze in de nacht van NPO 3FM.

Vanaf 2006 is ze een van de gezichten van Hart van Nederland en blijft ze dat combineren met haar andere liefde; de radio. Na KX Radio, Radio M en NPO Radio 2 is ze vanaf maart 2019 de nieuwslezeres en sidekick van Gerard Ekdom in het programma ‘Ekdom in de Morgen’ op Radio 10.

Naast presenteren zijn sport en reizen haar favoriete bezigheden. Zo werd ze voor SBS naar de Olympische Spelen gestuurd en volgde ze Maarten van der Weijden tijdens zijn Elfstedenzwemtocht. Ging ze naar de Alpe D’Huez, om de Alpe d’HuZes te verslaan en was ze op de Mont Ventoux getuige van de helden die geld inzamelen voor de ziekte ALS.

In 2019 was Evelien 1 van de 9 deelnemers aan Wie is de Mol.

Evelien houdt van gin-tonic, haar XL-extended family inclusief hond en van heel erg lekker uit eten gaan.

Frank van t Hof

FRANK VAN 'T HOF

Radio-dj NPO Radio 2

/

Frank van ‘t Hof begon zijn radiocarriere achter de schermen, maar heeft altijd maar 1 doel voor ogen gehad: zelf DJ worden. En dat is gelukt! Elke werkdag maakt hij zijn eigen ochtendprogramma ‘Vroeg op Frank’ van 4.00 tot 6.00 uur op NPO Radio 2. In 2015 maakt hij zijn debuut als dj in het presentatieteam van de Top 2000 op NPO Radio 2. Naast radiodj is Frank de man die je moet hebben op feesten en partijen. Hij weet als geen ander wat een feest kan gebruiken en door hem werd al menig feestje legendarisch.

Frank ontbijt het liefst met een bruine fruitschaal en is al jaren fan van Rick Ashley.

Pascal Scherpenkate

PASCAL SCHERPENKATE

Creatieve content creator

/

Pascal Scherpenkate houdt zich sinds 2012 bezig met het maken van online content en heeft hiermee liefst 280.000 abonnees op Youtube en 291.000 followers op Instagram bereikt. Hij houdt van lekker creatief bezig zijn en maakt zijn ideeën graag werkelijkheid. Pascal heeft een passie voor oversized kleding, auto’s en fotografie. Zijn favoriete game is World of Warcraft.

Mark Schadenberg

MARK SCHADENBERG

Slaapexpert, personal trainer, plant based nutricion coach

/

Mark Schadenberg mag zichzelf slaapexpert, personal trainer en plant based nutricion coach noemen. Door middel van social media motiveert en inspireert Mark dagelijks mensen om op een duurzame manier het beste uit het leven te halen. Gebaseerd op zijn verleden als militair waar hij als algemeen militair verpleegkundige regelmatig is uitgezonden en daar in aanraking kwam met slaapproblemen, stress en fysieke klachten.

Daarnaast zet Mark zich in voor het WWF.

Meer weten?

Mail of bel ons voor informatie.

Of volg ons op instagram

https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY