Skip to main content

BIO'S
TALENTEN

/

WUNDERBAUM Management verzorgt het management van talenten die creatief, relevant en karakteristiek zijn. Ze excelleren in hun vakgebied, maar zijn tevens actief op andere fronten of hebben daar ambities liggen.

WUNDERBAUM Management ondersteunt, ontwikkelt en verbreedt de carrières van de talenten op een manier die bij hen past.

WOUTER VAN DER GOES

Radio-dj Veronica

/

Sinds 1995 is Wouter van der Goes te horen op de landelijk radio en er zijn maar weinig radio-DJ’s die op zoveel stations te horen zijn geweest. Via Radio 538, Yorin FM, 3FM en Q-music komt Wouter in 2014 bij NPO Radio 2 terecht.

Daar presenteert hij Wout2Day. Aanvankelijk in de middag, maar vanaf 2017 in de avond tussen 18 en 20 uur. Naast deze soloshow vormt hij ook samen met Frank van’t Hof een duo. Samen vervangen ze de ochtendshow en presenteren ze elke vrijdagmiddag tussen 16 en 19 uur Wout & Frank. Dat blijft niet onopgemerkt. Vanaf de zomer van 2024 starten Frank en Wouter met een dagelijkse middagshow op Radio Veronica.

Naast radio-dj is Wouter ambassadeur van Stichting Hoogvliegers en is hij als voice-over te horen bij verschillende televisieprogramma’s.

Contactpersoon voor Wouter is Tessel van der Lugt.

Neem vrijblijvend contact op via tessel@wunderbaummanagement.com.

Coen Swijnenberg

COEN SWIJNENBERG

Radio-dj bij JOE!
/

Je weet wel, die ene van De Coen en Sander show. Coen begon toen hij elf was met radio maken en heeft eigenlijk nooit wat anders gedaan. Zijn carrière begon bij regionale en lokale radiostations, waarna hij start bij 3FM. Daar ontmoet hij Sander Lantinga. Als de twee samen een vrijdagavond programma gaan maken, blijkt dit een match made in heaven. In september 2006 is de eerste uitzending van De Coen en Sander Show in de middag op 3FM. In 2015 maken Coen en Sander de overstap naar Radio 538 waar zij tot de zomer van 2022 te beluisteren zijn. Dan is het tijd voor een nieuwe stap: de mannen zijn op dagelijkse basis terug.. Ergens in 2024 start Coen samen met Sander in de ochtend van JOE!

Naast radio-dj is Coen ambassadeur van stichting Hoogvliegers.

Contactpersoon voor Coen is Tessel van der Lugt. Neem vrijblijvend contact op via tessel@wunderbaummanagement.com.

Mattie Valk

MATTIE VALK

Radio-dj QMusic
/

Radiorukker in hart en nieren. Na een loopbaan als audiovormgever en DJ bij de regionale omroep mag hij in 2010 eindelijk zelf aan de slag bij een landelijk radiostation en start hij als DJ bij Qmusic. In 2012 presenteert hij met Wietze de Jager de ochtendshow van Qmusic, wat een groot succes wordt. In 2017 gaan Mattie en Wietze uit elkaar en maakt Mattie bij Q een doorstart in de ochtend met Fien en Igmar. Het plezier is er maar de chemie blijft uit. Op 1 september 2018 stapt Mattie vol energie en vertrouwen in een nieuw avontuur samen met Marieke Elsinga. De professionele vonk slaat direct over en de ochtendshow Mattie & Marieke is een feit en groot succes.

Mattie & Marieke zijn iedere werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur te horen op Qmusic.

Naast radio-dj is Mattie te horen in de F1 podcast en leent hij graag zijn stem uit voor animatiefilms.

Contactpersoon voor Mattie is Tessel van der Lugt. Neem vrijblijvend contact op via tessel@wunderbaummanagement.com.

Domien Verschuuren

Radio-dj QMusic
/

Toen Domien nog een Domientje was verloor hij zijn hart aan de radio.
Vanaf 2002 start hij met online radio maken en dat doet hij uiteindelijk bij KX Radio. In 2006 wordt hij gescout door NPO 3FM en start hij met het presenteren in de nacht. Bij 3FM presenteert hij bijna alle mogelijke tijdslots van weekend tot avond tot uiteindelijk de ochtendshow. In 2018 vertrekt Domien naar Qmusic om van maandag t/m donderdag tussen 16:00 uur en 19:00 de middagshow te presenteren en iedere vrijdag tussen 14:00 uur en 18:00 uur de Top 40.

Ook buiten de radio zit Domien niet stil. Samen met goede vrienden Bas en Chris is hij wekelijks te horen in Man, Man, Man de Podcast. Inmiddels treden de mannen ook buiten de studio en zijn ze te horen én te zien in verschillende theaters.

Contactpersoon voor Domien is Tessel van der Lugt.

Neem vrijblijvend contact op via info@wunderbaummanagement.com

SANDER LANTINGA

Radio-dj bij JOE!
/

Die andere van De Coen en Sander Show begint zijn carrière bij de televisie als VJ bij MTV. Na zijn overstap naar de publieke omroep groeit hij uit tot vast gezicht van BNN en in 2004 start hij voor die omroep als DJ op 3FM. Daar ontmoet hij Coen Swijnenberg waar hij een vrijdagavond programma mee begint. 20 jaar later zijn de twee heren nog steeds niet op elkaar uitgekeken, en zijn de mannen vanaf 2024 op dagelijkse basis te horen in de ochtend van JOE!

Naast radio-dj is Sander regelmatig te zien op televisie.

Contactpersoon voor Sander is Tessel van der Lugt.

Neem vrijblijvend contact op via tessel@wunderbaummanagement.com.

Frank van t Hof

FRANK VAN 'T HOF

Radio-dj Veronica

/

Frank van t Hof begon zijn radiocarrière achter de schermen, maar heeft altijd maar 1 doel voor ogen gehad: zelf DJ worden. En dat is gelukt! Hij start in de vroege ochtend van Radio 2 en in 2015 maakt hij zijn debuut als dj in het presentatieteam van de Top 2000 op NPO Radio 2.

Na veel solo programma’s vormt hij ook samen met Wouter van der Goes een duo. Naast het vervangingen van de ochtendshow presenteren ze elke vrijdagmiddag tussen 16 en 19 uur Wout & Frank. Dat blijft niet onopgemerkt. Vanaf de zomer van 2024 starten Frank en Wouter met een dagelijkse middagshow op Radio Veronica.

Naast radio-dj is Frank de man die je moet hebben op feesten en partijen. Hij weet als geen ander wat een feest kan gebruiken en door hem werd al menig feestje legendarisch. Frank ontbijt het liefst met bruin fruit en is al jaren fan van Rick Ashley.

Contactpersoon voor Frank is Tessel van der Lugt. Neem vrijblijvend contact op via tessel@wunderbaummanagement.com.

Wunderbaum Management Eva Koreman

EVA KOREMAN

Radio-dj bij NPO 3FM en Radio 1
/

Actie & altijd opzoek naar avontuur. Als radio-en TV maker heeft Eva de afgelopen jaren haar sporen meer dan verdiend. Tijdens haar studie start Eva haar carrière op de radio in de nacht bij AmsterdamFM, waarna ze een contract bij Qmusic tekent. Vijf te gekke jaren later belt BNNVARA, waar ze meerdere programma’s mag maken. Als ze de kans krijgt om voor de VPRO 3Voor12 te presenteren hoeft ze niet lang na te denken en start ze in de late avond op 3FM. Vanaf 1 april 2020 delen Eva & Frank van der Lende hun gezamenlijke liefde voor en uitgebreide kennis van muziek in hun dagelijkse radio middagprogramma Welkom bij de club. Nu is Eva iedere vrijdag van 22:00 tot 01:00 uur te horen met het programma 3voor12 en op zondagochtend presenteert Eva tussen 06.00 tot 07.00 uur Een Uur Cultuur op Radio 1.

Eva is ook regelmatig op televisie te zien, in programma’s als Radio Gaga, Muziekstad, 3 op Reis Midweek, Expeditie Robinson en De Verraders.

Naast radio-dj kan Eva ook een aardig deuntje drummen en heeft ze haar bachelor Sociologie.

Contactpersoon voor Eva is Lieve Nieuwint. Neem vrijblijvend contact op via lieve@wunderbaummanagement.com.

SANDER HOOGENDOORN

Radio-dj Radio Veronica
/

Sander Hoogendoorn is besmet met het radiovirus door zijn opa die vrijwilligerswerk deed (en nog steeds doet) bij de Delftse Radioziekenomroep. Na een eigen programma op Stadsradio Delft wordt Sander ontdekt door KX Radio. Op de kruiwagen van Rob Stenders wordt Sander richting Hilversum gereden en mag hij in 2011 starten met programma’s voor BNN op 3FM. Vanuit de nacht, via het weekend, maakt Sander vanaf 2016 op maandag t/m donderdag de avondshow op 3FM. Als er in 2018 wordt gezocht naar de beste kandidaat voor de ochtendshow van 3FM wijst alles en iedereen naar Sander. Tussen 2018 en 2022 neemt Sander het belangrijkste tijdslot van 3FM voor zijn rekening met Sanders Vriendenteam. In de zomer van 2022 maakt Sander de overstap naar Radio Veronica en hoor je hem elke maandag tot en met vrijdag met Goud van Oud van 09:00 tot 12:00 uur.

Zijn grote passie is hardlopen. In 2023 lanceert Sander Dry Runuary: een platform met tips en trick op het gebied van hardlopen en alcohol met als uitgangspunt dat stoppen met het drinken van alcohol een stuk leuker wordt als je daar iets voor in de plaats krijgt.

Contactpersoon voor Sander is Lieve Nieuwint. Neem vrijblijvend contact op via lieve@wunderbaummanagement.com.

Evelien de Bruijn

EVELIEN DE BRUIJN

DJ Radio 2, presentatrice Hart van Nederland
/

Deze vrolijke krullenbol draait al jaren mee in het wereldje. Na verschillende baantjes binnen de media zoals telefoniste, producer en manager kruipt ze uiteindelijk zelf achter de microfoon en start ze in de nacht van NPO 3FM. Vanaf 2006 maakt Evelien een uitstapje naar de televisie en sindsdien is ze één van de gezichten van Hart van Nederland. Uiteraard gaat dit gepaard met haar liefde voor de radio. Na een omweg tussen KX Radio, Radio M, NPO Radio 2 en haar rol als sidekick van Gerard Ekdom in het programma Ekdom in de Morgen op Radio 10, is ze sinds mei 2024 weer terug bij NPO Radio 2, met haar eigen programma Evelien!

Ook in de podcastwereld is Evelien geen groentje meer. In haar podcast Uit De Podcast interviewt Evelien een aantal bekende Nederlanders over hun coming out en in de Honden & Katten Cast gaat ze in gesprek met bekende honden- en kattenbaasjes.

Naast presenteren zijn sport en reizen haar favoriete bezigheden. Zo werd ze voor SBS naar de Olympische Spelen gestuurd en volgde ze Maarten van der Weijden tijdens zijn Elfstedenzwemtocht. Evelien beklom de Alpe D’Huez met de fiets en was op de Mont Ventoux getuige van de helden die geld inzamelen voor de ziekte ALS. Evelien is daarnaast ambassadrice van de Cruyff Foundation.

Evelien de Bruijn presenteert iedere vrijdag, zaterdag en zondag het programma Evelien! (KRO-NCRV), van 14.00 tot 16.00 uur.

Contactpersoon voor Evelien is Lieve Nieuwint. Neem vrijblijvend contact op via lieve@wunderbaummanagement.com.

Annemarie Keizer

Influencer
/

onderneemt via @mrskeizer. Op dit Instagram account krijgen volgers een kijkje in het dagelijks leven van een moeder van twee en deelt ze samenwerkingen met merken die bij haar persoonlijkheid passen, in het verleden heeft Annemarie samengewerkt met onder andere Manfield en Meyco waar ze een schoenen- en babylijn mee ontwikkelde.

Samen met haar grote liefde Simon is Annemarie trotse ouder van twee kinderen. Als in 2017 hun eerste kindje en in 2021 hun tweede kindje wordt geboren, start Annemarie het Instagram account @keizerkids. Naast de favoriete items van Kiki en Joa, deelt Annemarie handige tips & tricks voor kinderen.

Contactpersoon voor Annemarie is Lieve Nieuwint. Neem vrijblijvend contact op via lieve@wunderbaummanagement.com.

Wunderbaum Management Joost Swinkels

JOOST SWINKELS

Radio-dj Qmusic

/

Joost is sinds zijn veertiende actief in het radiowereldje. Toen hij niet alleen hoorde maar ook zag hoe Giel Beelen radio aan het maken was, dacht hij: dat wil ik ook. Als Joost zeventien is start hij met Q-college, het intern opleidingstraject voor nieuw talent van Qmusic. Hij weet de jury te overtuigen met een goede dosis enthousiasme en talent. Hij maakt zijn eerste meters bij de radio, om niet veel later zijn eigen show te presenteren en laat daarvoor Brabant achter zich en verhuist naar Amsterdam.

Als Joost 20 jaar is mag hij de late avond voor zijn rekening nemen op Qmusic. En ja hij kon radio maken, maar laten we eerlijk zijn: op die leeftijd ben je ook nog maar gewoon een broekie. Joost heeft dit nooit als onzekerheid beschouwd, maar ziet het als zijn kracht en neemt daarom zijn luisteraar mee in de zoektocht naar wie hij eigenlijk is. Dit blijkt te werken: vanaf januari is Joost te horen op een nieuw tijdslot bij Q! Van maandag t/m donderdag hoor je Joost tussen 19:00 en 22:00 op de radio.

Contactpersoon voor Joost is Lieve Nieuwint. Neem vrijblijvend contact op via lieve@wunderbaummanagement.com.

Wunderbaum Management - Kai Merckx

KAI MERCKX

Radio-dj Qmusic & JOE

/

Kai groeit op in Sint Jansteen bij de Belgische grens. Geen Nederlands radiostation, maar het Vlaamse radiostation Donna zorgt ervoor dat Kai besmet raakt met het radiovirus. Als hij op zijn twaalfde per toeval een rondleiding krijgt bij Radio Donna weet hij het zeker: dit wil ik ook. Na een sessie bij Qmusic België die op niks uitloopt, wordt hij door de mensen die hem afwijzen wel in contact gebracht met Qmusic Nederland. Daar start hij in oktober 2013 met Q-college, het interne opleidingstraject van Qmusic.

Dit betekent de start van zijn loopbaan als radio-dj. Na eerst ‘s nachts, in het weekend en de late avondshow gepresenteerd te hebben, mag hij de avondshow tussen 19:00 en 22:00 uur voor zijn rekening nemen. Zijn droom is de presentatie van een middagshow, Dromen komen uit:  sinds februari 2024 is Kai te horen op JOE. Daarnaast blijft hij te horen op Qmusic en hoor je Kai elke vrijdag in de ochtendshow samen met Mattie.

Contactpersoon voor Kai is Tessel van der Lugt. Neem vrijblijvend contact op via tessel@wunderbaummanagement.com.

Wunderbaum Management - Femke Meines

FEMKE MEINES

Zangeres, presentatrice, actrice

/

Femke Meines doet in 2011 mee aan het Junior Songfestival en wint de landelijke editie met het nummer Tik Tak Tik. In de internationale finale behaalt Femke de zevende plek en Femke is in 1 klap bekend in Nederland. Via haar instagram kanaal houdt ze haar volgers op de hoogte van haar dagelijkse leven en groeit ze samen met haar volgers op.

Op dit moment ligt de focus van Femke op het verbouwen van het voormalige huis van haar ouders waar ze samen met haar vriend Justin woont. Haar passie voor styling en interieur komt volledig tot zijn recht bij de verbouwing van dit huis. Uiteraard houdt ze haar volgers hiervan op de hoogte.

Femke sport graag en gaat regelmatig op pad met haar vriendinnen. Dit alles deelt ze met haar duizenden volgers op social media. Van handige tips tot fitchecks, je houdt het allemaal bij via haar Instagram, TikTok en YouTube.

Naast zangeres is Femke presentatrice en actrice, zo heeft ze onder andere in de serie Just Like Me van Disney Channel gespeeld.

Contactpersoon voor Femke is Lieve Nieuwint / Merel de Zwart. Neem vrijblijvend contact op via lieve@wunderbaummanagement.com.

BAS MENTING

Radio-dj Radio 538

/

Toen Bas op 7-jarige leeftijd zijn eerste mengpaneeltje van zijn vader kreeg, begon zijn liefde voor de radio. Na een aantal mislukte pogingen om een internetstation op te zetten, is hij op zoek gegaan naar een omroep met een uitzendlicentie. Al snel kwam hij als vrijwilliger bij de lokale omroep HTR in Heusden terecht. Niet veel later verhuisde hij naar jongerenzender GlowFM in Eindhoven, waar hij als DJ aan de bak kon. Bas zat niet stil want op hetzelfde moment maakte hij deel uit van de jeugdopleiding van Talpa Radio. Daar bleef Bas niet onopgemerkt: in 2016 mocht Bas plaatsnemen achter de knoppen bij Radio 538, waar zijn professionele carrière begint. Na verschillende tijdsloten voor zijn rekening te hebben genomen hoor je Bas van maandag t/m donderdag tussen 21:00 en 00:00 uur en vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur op Radio 538.

Bas is naast DJ een groot musical-fan, en produceert af en toe video’s. Bas is zelf ooit te zien geweest als weeskind in de musical Oliver Twist!

Contactpersoon voor Bas is Lieve Nieuwint. Neem vrijblijvend contact op via lieve@wunderbaummanagement.com.

MARK SIMOONS

Presentator

/

Mark zijn carrière begon achter de schermen bij de Nationale Postcode Loterij. Na een leuke en leerzame tijd werd Mark gevraagd om ook een keer vóór de camera te komen en was het zijn time to shine. Mark heeft verschillende online formats gepresenteerd voor de Vrienden Loterij. Inmiddels is Mark één van de vaste gezichten en heeft hij zelfs al een bijnaam… De Prijzenkeizer. Naast de Vrienden Loterijen zijn er meer merken die hem graag inzetten als gezicht van online content zoals FUNDA, Lindt, Interpolis, Centraal Beheer en Suzuki.

Samen met zijn oma Coby staat Mark in december op verschillende locaties met Oma Coby’s Oliebollenbar om de lekkerste oliebollen van Nederland toegangbaar te maken en geld op te halen voor eenzame ouderen. Met de opbrengst van de oliebollen van Oma Coby wordt Stichting De Tijdmachine gesteund. Stichting De Tijdmachine tovert kantines van bejaardentehuizen om tot een vertrouwde kroeg uit de jaren ‘60 en ‘70.

Contactpersoon voor Mark is Lieve Nieuwint. Neem vrijblijvend contact op via lieve@wunderbaummanagement.com.

MEER WETEN?

Mail of bel ons voor informatie.
Bezoekadres: Vossiusstraat 20, 1071 AA,  Amsterdam

Of volg ons op instagram

https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY